ВходМлади български таланти: Синтия-Мари АнгеловаПубликувано на: 24.11.2014

Автор: Василена Василева

 

Още от древността българинът се е славел с това, че е бил талантлив и работлив. А ти какво мислиш? Какъв е твоят талант.. и не ми казвай, че нямаш! Всеки човек има талант – някои го откриват рано, а други по-късно, затова продължавай да търсиш и опитваш.    

 

За да докажа по-горе написаното, всеки понеделник ще те запознавам с млади таланти, които са успели  да се развият и да покорят света.    

 

Днешният талант се казва Синтия-Мари Ангелова, която е невероятна гимнастичка.

 

Здравей! Представи се с няколко изречения.

Казвам се Синтия-Мари Ангелова.На 15 години съм, уча в училище ПГ"Константин Фотинов", гр.Самоков. Тренирам спортна аеробика.

 

Как започна да се занимаваш със спортна аеробика?

Още от много малка съм мечтала да бъда гимнастичка. Наистина много ми харесва спортната аеробика. Спортът изисква много усилия и жертви. Всичко в съчетанията се изпипва до най-малкия детайл и трябва да се направи с изключителна точност, така че да изглежда красиво и да се изпълнят изискванията, за да се оцени добре.

 

 

От колко време се занимаваш със спортна аеробика?

Тренирам аеробика от близо 7 години.

 

Какви конкурси си печелила?

Печелила съм много международни и републикански състезания с категориите - индивидуално, тройка и група.Проведеното Световно тази година беше в Мексико, Канкун, където с групата заехме 6 място в света.

 

 

Мислила ли си с какво искаш да се занимаваш след училище?

Още обмислям нещата, с които ще се занимавам след като завърша, но за сега мисля да се съсредоточа върху това, което правя в момента.

 

Кой е твоят идол?

Не мога точно да преценя, но мога да дам своята дефиниция за идол. Идол за мен е човек, който умее да се справя с всяка трудна ситуация, умее всеки път, когато падне да се изправя още по-решителен. Идол трябва да е човек, който не спира да преследва смело мечтите си.

 

Последното й представяне можеш да видиш ТУК!

 

WishBOX - Мечти в действие!