ВходИзкуството като вечност: Теодора Петкова (+ снимки)Публикувано на: 15.11.2014

Автор: Василена Василева

 

И днес съботата ще бъде творческа, защото ще ти представя една моя приятелка от детството. Това е Теодора Петкова, тя е на 18 години и учи в НУИИ" Илия Петров".

 

Тази година ѝ предстои да се дипломира, занимава се по-конкретно с живопис, харесва ѝ богатата палитра и свободата на четката.

 

"Животът е кратък, изкуството - вечно", провокира ме тази мисъл и ме кара да осъзная, че едно от най-ценните неща, които човек е създал е именно изкуството”, споделя Теди.

 

Ето какво каза още тя: “Когато трябваше да взема решениe към коя специалност да се насоча, се чудех дали има перспектива след това, но когато нещо те влече трябва да се бориш. Сега отново ми предстои да направя избор. Амбициите ми са да се занимавам с рекламен дизайн или плакат. Надявам се това, което правя да е прозорец към останалите за един различен свят, пълен с положителна енергия.”

 

Ето част от творбите й:

 

 

 

 

 

Знаем, че обичаш да пишеш, свириш, танцуваш, рисуваш графити, пееш, снимаш... Пиши ни и ни покажи как обичаш да се изразяваш и може да попаднеш в нашия блог! 

WishBOX - Мечти в действие!