ВходУчаствай в първия по рода си дигитален кариерен форум в БългарияПубликувано на: 04.11.2014

Младият човек е част от новото поколение, което търси своето място сред големите и можещи професионалисти. Той знае, че може да даде нещо ново и различно, да спомогне за развитието на бизнеса, но трудностите по пътя му правят успехът още по-далечен.

 

„Младите могат“ е първият по рода си дигитален кариерен форум в България, част от онлайн платформата за млади професионалисти – www.jobio.me. Проектът дава възможност на кандидатите за работа да докажат своите умения чрез включване в зададени от компаниите предизвикателства. Това се случва единствено чрез записването на видеоклип в рамките на 2 минути. Така компаниите ще бъдат улеснени, а кандидатите ще имат по-добра възможност да представят уменията си по нетрадиционен начин.

 

Проектът ще даде по-широко поле за изява на търсещите работа и шанс да докажат уменията си. От друга страна, на компаниите се предлага възможност за по-лесен и качествен подбор на кадри, комуникирайки с всички кандидати дигитално. В момента сред организациите, които имат предизвикателства на сайта са "Заедно в час", AIESEC, Обединени идеи за България, XS Software, Ficosota.

 

WishBOX също участва в "Младите могат"! Търсим си влогър, който да се присъедини към нашия екип и заедно с нас да създава ежемесични видеа на любопитни, вдъхновяващи и полезни теми. КАНДИДАТСТВАЙ ТУК! 

 

WishBOX - Мечти в действие!