ВходРазбери как да сбъднеш своите мечти - тийнейджърски семинар "Към същността"Публикувано на: 20.10.2014

Автор: Вероника Венчева

 

"Аз съм тийнейджър! Аз искам да си правя кефа, да имам много кеш в мен, всички да ми се кефят, да съм велик, да си живея живота, както аз си искам!"


Това е мотото на повечето от нас - тинейджърите и желаем то да бъде реалност! Ок, нека да бъде, но не винаги се случва! Кофти, нали!?

 

Сега вече знам как моите желания стават реалност и само аз съм отговорна за това. Тийнейджърски семинар "Към същността" ми помогна за това, затова бих искала да споделя с вас моето преживаване.


Тийнейджърски семинар "Към същността" ми помогна да разбера как моите желания постепенно да станат реалност. Там открих себе си: Кой съм аз, какво нося вътре в себе си – моите таланти, умения, стремежи. Разбрах също така какво искам да постигна с тях и какво ми пречи по пътя към това (къде са моите блокажи и фалшиви вярвания).

 

Срещнах нови приятели, дори и любовта!
Семинарът ми помогна да разбера кой съм и на къде да се насоча енергията си,отключи вратички в подсъзнанието, за които не бах и подозирал!

 

И всичко това стана чрез забавни игри и упражнения, клипове, рисунки и т.н. Научих как да се справям с така досадните учители и родители, само чрез вътрешната ми сила - моята същност!


Ако искате да разберете повече, елате на представянето на семинара на,28.10.14г. от 19:30ч. на ул." 6-ти Септември" 37 в Essence Bulgaria - Вход свободен!

Вижте сами дали сте готови да поемете живота си във вашите ръце! 

 

Семинарът стартира на 30.10 до 02.11. Повече можете да прочетете тук