ВходОбучение #codeEU: Girl - От кухнята на програмиранетоПубликувано на: 11.10.2014

Български център на жените в технологиите организира обучение „ #codeEU: Girl. От кухнята на програмирането” на 17 октомври 2014г!Подходящо е за всички момичета и жени, които искат да се развиват в сферата на технологиите, иновациите и предприемачеството. Събитието е част от Европейската седмица на програмирането (EU Code Week), инициатива на Европейската комисия и под патронажа на нейния вицепрезидент Нели Крус. Провежда се с подкрепата на Българската асоциация на софтуерните компании и с домакинството на Немечек.

 

В рамките на половин ден, ще можеш да се запознаеш отблизо със софтуерни компании, с езиците на програмиране и с различните професии, свързани с кодирането, ИТ предприемачеството, създаването на сайтове и мобилни приложения. Обучението е напълно безплатно, но местата са ограничени! Трябвада попълниш този формуляр за участие до 15 октомври 2014г. Изключително подходящо е за момичета, които се интересуват от технологии или са от технологични специалности. Опит в програмирането не е нужен.

 

Обучението ще се проведе на 17-ти октомври от 09:00 до 13:00 часа в офиса на Nemetschek на ул. "Индустриална" 11, гр. София.

 

За повече информация и нужните формуляри за участие виж тук.

 

 

WishBOX – Мечти в действие!