ВходНай-новото събитие за гимназисти е тук!Публикувано на: 10.10.2014

Замислял ли си се кой оформя средата, в която живеем? Как се планира един град? Каква точно е ролята на архитекта в създаването на сградите? Изобщо как може да направим града ни по-забавен, интересен и приятен за живеене?

Ела в Баня “Старинна” (Пловдив) на 17-ти октомври в 13:30, за да разбереш.

Събитието се казва “Аз създавам” и WishBOX го организира в партньорство с ONE ARCHITECTURE WEEK. То ще се проведе в рамките на Архитектурната седмица в Пловдив, безплатно е за гимназисти, а всеки посетил ще има възможност да спечели награди! РЕГИСТРИРАЙ СЕ!

Какво ще се случи на  „Аз създавам“?

„Аз създавам“ ще ти даде възможност да чуеш и да се запознаеш с професионалисти от сферите, които създават средата, в която живеем. В първата част от събитието ще чуеш интересни презентации за дизайн, архитектура, урбанистика, ландшафтен дизайн. След лекциите ще можеш да си похапнеш (ние черпим!) и заедно със студенти от различни архитектурни специалности ще се разходиш из Капана и ще разгледаш инициативите, които се случват там като част от Архитектурната седмица.

Кога? Къде?

17 октомври в Баня „Старинна“, Пловдив. Събитието се състои от две идентични сесии  – сутрешна, от 9:30 до 12:00 и следобедна, от 13:30 до 15:00. Сутрешната сесия е почти запълнена, така че те съветваме да се запишеш за следобедната.

Хващай приятелите си и заповядай! Подготвили сме и изненади! Единственото, което трябва да направиш е да се регистрираш.

Може да ни намериш и във facebook. Очакваме те!

 

Събитието е съвместна инициатива на WishBOX и ЕДНО.