ВходПисмото ти за Хогуортс най-сетне пристигнаПубликувано на: 17.10.2014

Автор: Яна Неделчева

 

Вълнуваш ли се вече? Това, за което искам да ти разкажа е онлайн платформата, в която можеш да получиш магьосническото образование, за което си мечтал още от първата книга.

 

Става дума за сайта Hogwarts is Here, където се предлагат истински курсове по предметите, които се учат в училището за магия и вълшебство. Те са разработени изцяло от доброволци от Движението за Интеграция на магьосници и мъгъли и разходите по поддържането на такава голяма онлайн платформа се покриват от дарения от фенове.

 

В уебсайта можеш да се запознаеш с други ученици, да се присъединиш към общежитие в твоя дом или към един от многото клубове в домовете. Можеш да комуникираш със съучениците си във форумите, Голямата зала и общата стая на твоя дом, да избереш едно от многото заглавия в библиотеката, да събираш карти от шоколадови жаби и точки за дома си и много други.

 

Започваш приключението си като първокурсник и можеш да избереш курсовете, които да учиш. Когато избереш един, ти предстоят девет урока с истински материали, домашни, тестове и есета, преглеждани от истински професори и префекти. Въпреки, че звучи заплашително подобно на истинско училище (а много ви благодаря, но едно ми е достатъчно), няма как да се отегчиш, когато учиш магия!

 

Сложи сортиращата шапка на главата си и заповядай в Хогуортс!

 

WishBOX – Мечти в действие!