Вход8tracks или как винаги до намираш това, което ти си слуша!Публикувано на: 03.10.2014

Автор: Яна Неделчева

 

Понякога ти се слуша музика, но не знаеш какво точно искаш – всички песни, които имаш са ти омръзнали, не знаеш какво да потърсиш или искаш нещо ново и различно. В такъв случай най-лесното нещо е да отвориш 8tracks и да сърфираш из плейлистите, докато си харесаш нещо – можеш да търсиш по тагове, изпълнители, колекции, миксове, потребители на сайта… и непременно ще намериш нещо по вкуса си.

 

Аз бих описала сайта като моето лично радио, защото имам огромен избор между безкрайно много миксове на всякаква тематика, стилове музика, известни и неизвестни изпълнители и мога да сърфирам сред тях с максимално удобство. И ако това не е достатъчно, мога да си направя собствен плейлист, в който да включа каквото си искам.

 

Най-полезното нещо според мен е, че ако не знаеш какво точно ти се слуша, можеш просто да потърсиш чрез таговете (например, някои от най-търсените ми тагове са: calm, writing, study, concentration, instrumental, classic rock и т.н.). Можеш да отбележиш като „любими“ парчетата, които ти допаднат и след това да ги слушаш отново в YouTube или в Soundcloud (политиката на сайта не ти позволява да чуеш точно определена песен, затова можеш да слушаш само случаен кратък откъс от „любимите“ песни на място, но има линкове към други сайтове). Можеш да слушаш миксовете колкото пъти си поискаш, но разбъркват реда на песните в тях, заради политиката им на радио. Има и няколко други опции, но оставам на вас да ги откриете, разглеждайки сайта.

 

Моето мнение е, че наистина огромното разнообразие и лесният начин за сърфиране са огромни предимства пред други сайтове за слушане на музика. По-удобен е за целта от YouTube, поне за мен и ми е изключително полезен, когато сечувствам притеснена и искам да си пусна успокоителна музика или не мога да се концентрирам над това, което върша.

 

Моята оценка е 10/10.

 

Регистрирай се и започни да персонализираш собственото си радио!

WishBOX – Мечти в действие!