ВходTrello – удобна платформа за управление на задачиПубликувано на: 22.09.2014

Автор: Яна Неделчева

 

Накратко Trello е онлайн платформа за организиране и управление на задачи с много опции за улеснение на работата. Сайтът и приложението за телефон се състоят от онлайн табла, в които има списъци с бележки. Можеш да направиш колкото табла поискаш и да поканиш други хора, които да работят по задачите в тях заедно с теб, или да направиш свое лично табло с персонални задачи

 

Ако избереш да работиш в екип, можете да разпределяте помежду си задачите като коментирате, отбелязвате кой е отговорен за определена задача и ги организирате по удобен за вас начин. Има опция за гласуване за бележките и абониране за определена бележка, за да следите дейността около нея.

 

Има различни видове бележки – можеш просто да напишеш кратък текст, да добавиш подробно описание, картинка, файл, интернет връзка или да направиш “to do” списък.

 

Някои от другите възможности включват цветово категоризиране, като можеш да надпишеш цветовете сам и да избереш какво обозначават. Има специална опция за защриховане за далтонисти.

 

Можеш да поставяш срокове за изпълнение на дадена задача и да следиш напредъка й чрез един от многото начини за отбелязване на процеса – цветови маркери, преместване в друг списък, коментиране, или твой собствен метод, който нагодиш за нуждите си.

 

Моето мнение е, че това е една от най-полезните и оптимизирани онлайн платформи за управление и организиране на всекидневните задачи. Използвам я почти всеки ден, особено когато ми се натрупат много неща, които трябва да помня, защото е много по-лесно да ги запиша и по всяко време мога да направя справка, за да видя коя задача е с най-висок приоритет, близък срок или голяма важност, за да се заема с нея преди другите. Хубавото на платформата е, че е много гъвкава и може да се промени спрямо нуждите на всеки, така че перфектно да пасва на типа задачи, идеи или бележки, които искаш да вписваш в нея.

 

Моята оценка е 9/10.

 

Посети Trello и направи своя акаунт, за да започнеш да подреждаш живота си още днес.

 

WishBOX - Мечти в действие!