ВходКакво научих докато мълчах 10 дни - Теодор Василев (Видео)Публикувано на: 17.09.2014

Автор: Василена Василева

 

Теодор Василев е етнолог, антрополог и културен турист завършил СУ "Св. Климент Охридски".

 

Обича екстремните спортове и работата с деца и млади хора. През последните осем години е сърцето, ръцете и част от главата на НЧ "Бъдеще сега". Освен това помага на всички възможни организации и движения, кампании, които ценят подкрепата, човека и връзката му с природата.

 

През 2009 г. Теодор става първият лидер в България на Международната награда на херцога на Единбург – водеща програма за личностно развитие, неформално образование и обучение чрез преживяване в света.

 

Ето какво разказа Тео на "Аз, ученикът" за тази награда и за още любопитни свои преживявания.

 

Теодор Василев е етнолог, антрополог и културен турист завършил СУ „Св. Климент Охридски”. Обича екстремните спортове и работата с деца и млади хора. През последните осем години е сърцето, ръцете и част от главата на НЧ „Бъдеще сега”. Освен това помага на всички възможни организации и движения, кампании, които ценят подкрепата, човека и връзката му с природата. През 2009 г. Теодор става първият лидер в България на Международната награда на херцога на Единбург – водеща програма за личностно развитие, неформално образование и обучение чрез преживяване в света. За тази награда и за още любопитни свои преживявания ще ни разкаже Тео.  - See more at: http://wishbox.org/AzUchenik#sthash.aQSd4PbY.dpuf

WishBOX - Мечти в действие!