ВходИстината за живота (видео)Публикувано на: 11.09.2014

Автор: Ния Калейчева

 

Ще бъда честна с теб, тъй като предполагам, че ще ме разбереш. Ето защо:

 

Без съмнение живота е труден. И ти го знаеш, и аз го знам, ние всички го знаем.

 

Нищо не идва наготово или по късмет. Всеки ден се борим за щастието, което ни принадлежи. Точно като теб, и аз се препъвам, падам и дори се изгубвам в неизвесността и изпитанията, които тя крие. Често се отчайвам и забравям как да се изправя и да продължа напред докато някой не ми подаде ръка. Вечер, когато се замислям мечтите ми изглеждат толкова далечни, времето все едно лети, а аз все още не съм постигнала нищо с живота си. Напоследък всичко изглежда несправедливо и се питам: "Господи, защо точно мен измъчваш? Какво направих, за да заслужа това нещастие?"

 

И може би истината се крие точно тук. Истината е, че не направих нищо. Когато целият ми живот се сгромоляса, аз гледах безпомощно без да зная какво да направя. Вече нямаше кой да ми подаде ръка и всичките ми страхове се стовариха върху мен.

 

Ако някога си губил нещо, което обичаш, ако някога си се отчайвал, ако някога си допускал грешки - значи ме разбираш и знаеш колко е трудно отново да продължиш смело напред...

 

Един ден наскоро попаднах на едно мотивиращо видео и колкото и изненадващо да звучи, то ми даде опората, от която се нуждаех - себе си. Разбрах, че за да постигна мечтите си, първо трябва да се изправя срещу страховете си.

 

Аз се страхувам от провала, от загубата, от несигурността. Оказва се, че живота е всичко това. Тогава какво? Ами, няма лесен отговор или изход. Това е живота все пак. Преглъщаш всичкия тормоз, страдания, стархове, неправди, всичко... и се затичваш право напред преди да си се разколебал.

 

Изпитанията пресяват силните от слабите - проста еволюция. Мечтите си достигат само тези, които не се страхуват да си ги поискат, а после и заслужат. Да, с кръв, пот и много разочарования, но накрая успехът си остава успех.

 

Гледай, за да се убедиш:

 

WishBOX - Мечти в действие!