ВходRed Bull JOURNEYversity ти дава възмoжност да влезеш в света на екстремните спортовеПубликувано на: 28.08.2014

Автор: Росица Митрева

 

Приключенският университет Red Bull JOURNEYversity търси хора, които се интересуват от екстремни и екшън спортове. Ако си журналист, автор, блогър, фотограф, оператор или филммейкър и си заинтересован - Red Bull JourneyVersity може да е точно за теб!

 

Темата тази година е катерене, защото най-голямото международно катерачно турне в света - Petzl Rock Trip 2014, ще премине през България. С Red Bull JOURNEYversity ще можеш да се срещнеш с известни катерачи от цял свят, да пътуваш с тях от 17 до 23-ти септември и да споделиш впечатленията си със света по своя си начин. Ще бъдат избрани само 9 кандидати, затова трябва да побързаш!

 

Ето и целият път на Petzl Rock Trip 2014

 

Като част от приключението ще трябва да се явиш на обучение на 10, 11 и 12-ти септември в една от най-модерните зали за катерене в света  – Боулдърленд в София. Там ще научиш как се отразяват и заснемат такива екстремни спортове, как се създава история, а ще те научат и да се катериш!

 

 

За да участваш трябва да имаш 18 години и да имаш опит като журналист, оператор или фотограф. Изпрати CV и свой материал – текст, фотографии или видео, в зависимост от категорията, за която кандидатстваш на magazine@360mag.bg не по-късно от 14 ч. на 04.09.2014 г.

 

За повече информация виж - тук.