ВходНестле България отваря вратите си за младежиПубликувано на: 04.08.2014

Автор: Василена Василева

 

Хей, ти! Как върви лятото? Вярвам, че се наслаждаваш на безгрижните и горещи дни.

 

Аз обаче имам едно страхотно предложение за теб, което си заслужава. Ще ти коства само един ден!

 

На 20 август 2014 г. Нестле България ще отвори вратите си за ученици, студенти и младежи, като им даде възможност да вземат участие в специално организирана CV РАБОТИ-лница. Инициативата се организира специално за ученици, студенти и младежи от всички професионални направления.

 

Събитието ще се проведе на 20 август 2014 г. от 13:00 часа в Централния офис на Нестле България (гр. София, бул. „Европа“ 128) и в него свободно могат да вземат участие всички желаещи младежи (ученици, студенти и стажанти).

 

Единственото условие за участие е младежите да се регистрират, като изпратят e-mail на адрес: nestleneedsyouth@bg.nestle.com посочвайки трите си имена и телефон за контакти.

 

CV РАБОТИ-лницата е част от инициативата на Нестле за насърчаване на младежката заетост в Европа Nestle Needs YOUth (Нестле се нуждае от младите хора), в рамките на която в България компанията ще даде възможност за работа и стаж на 330 младежи под 30 годишна възраст в периода 2014-2016 г., които ще имат възможност да започнат работа на различни нива и в различни отдели на компанията: от производство и администрация, до продажби, маркетинг, финанси, технологии, изследване и развитие. Nestlé needs YOUth e първата цялостна инициатива за младежка заетост, която едновременно стимулира, укрепва и развива работоспособността на младите хора. С тази програма Нестле и партньорите в компанията насочват усилията си да осигурят необходимата подготовка и обучение на младите хора, независимо от степента на образование и вида на предпочитаната кариера.

 

 

Хайде, запиши се и ти! Сподели на свой приятел и заедно направете още една крачка към бъдещата си кариера!

България има нужда от млади и опитни хора.

Бъди един от тях!

WishBOX - Мечти в действие!