ВходНай-лесният начин да почистиш фейсбук профила си!Публикувано на: 29.07.2014

 Автор: Росица Митрева

 

Идва един момент, в който осъзнаваш, че искаш да почистиш своя фейсбук профил. Причините може да са много, но вече това е важно и в по-професионален план. Не е тайна, че хората от университети или бъдещите ти работодатели неофициално проверяват твоя фейсбук профил. Дори и да не са го направили, представи си какво биха видяли твои преподаватели или работодатели в твоя фейсбук профил... Сети ли се вече какво искаш да изтриеш?

 

Да намериш сам всичко, което е за триене, е трудно. Представям ти SimpleWash. Това удобно приложение търси ключови думи, които ти му задаваш, из твоите публикации, публикации на твои приятели на твоята стена, но и в коментари под снимки и статуси. Освен за Facebook, може да го използваш и за Tweeter.

 

Как да го използваш?

 

За Фейсбук:

  1. Кликни на "Log In with Facebook"
  2. На появилия се екран за Фейсбук приложението кликни "Go to App”.
  3. На следващия екран кликни "Allow"(разреши). Ако не натиснеш "Allow", приложението ще работи, но няма да проверява коментарите писани по стената ти.

 

За Туитър:

  1. Кликни на „Log In with Twitter”.
  2. Кликни на "Authorize App".

 

След като веднъж си влезнал в приложението си готов за работа с него. Имаш две възможности за работа – да използваш готов списък с думи(имай предвид, че са на английски) или да въвеждаш свои думи. За съжаление това приложение работи само на латиница и няма да засече думите написани на кирилица. Тези от вас, които пишат правилно ще трябва д а минат внимателно по станата си сами, но нека бъдем позитивни – едно такова ръчно почистване може да бъде много забавно и да стопли сърцето ви!

 

Приятно ровене из спомените!

А ако знаете приложение, което включва и кирилица, споделете го с нас! 

 

WishBOX - Мечти в действие!