Вход15 смислени неща, за които никога няма да съжалявашПубликувано на: 20.06.2014

Автор: Василена Василева

Живеем в изключително забързан свят. Едни учат, други работят, трети пък не знаят какво да правят, кой всъщност живее? Живее, а не съществува. Колко от нас оценяват онези малки неща, които ни правят най-щастливи?

Понякога трябва просто да поспрем за минутка, да поемем дълбоко дъх и да осъзнаем колко много имаме и че повече не ни е нужно. В следващите редове се съдържат едни от най-смислените неща, за които никога не би трябвало да съжаляваш, че си направил:  

 


1. Да станеш рано, за да се порадваш на утрото.2. Да се обадиш на някой, просто за да му кажеш, че го обичаш.3. Да казваш на близките и приятелите си колко много значат за теб.4. Да харчиш колкото се може повече пари за пътешествия. Светът е приказка, трябва да го опознаеш.5. Да пазиш малки и на пръв поглед незначителни предмети, които ти напомнят за най-хубавите моменти.6. Да създадеш връзка, която има значение за теб, дори когато всичко изгуби смисъл.7. Да оценяваш нещата, които имаш и да спреш да мислиш за това, което нямаш.8. Да полагаш грижи за това светът около теб да бъде по-хубав.9. Да изразяваш себе си по всякакви начини, без да си налагаш граници.10. Да успееш да оцениш себе си и да стоиш далеч от хора, които не виждат какъв човек си.11. Да правиш щуротии, дори когато ти се струва, че това не е добра идея. Почти никога не е, но моментът винаги си заслужава.12. Да изключиш телефона си, когато си на вечеря с близки за теб хора.13. Да снимаш повече - когато сте заедно с любимия човек или със семейството.14. Да се усмихнеш на непознат и просто да му пожелаеш прекрасен ден.15. Точно в този момент да оставиш всичко, което правиш и да се замислиш за всички онези малки вълшебства, които правят живота толкова специален.

Източник:konkurent.bg

WishBOX - Мечти в действие!