ВходСлед "Аз, ученикът" - важно, важно! :)Публикувано на: 09.06.2014

Пратихме този мейл на всички присъствали на събитието. Често, обаче, мейлите попадат в спам папката (прибави нашия адрес hello@wishbox.org в контактите си, за да не се случва това), ето защо публикуваме съдържанието на мейла и тук!

 

За втора поредна година си прекарахме страхотно на "Аз, ученикът"! Надяваме се и ти! Следи фейсбук страницата и сайта на WishBOX за целогодишно вдъхновение, а ако искаш прочети подробен репортаж на събитието тук.

 

А сега няколко важни и полезни неща за теб: 1. Молим те от сърце да ПОПЪЛНИШ тази анонимна АНКЕТА за обратна връзка и да ни кажеш какво мислиш за събитието. По този начин ще ни помогнеш да го направим още по-хубаво догодина. 


2. Спечели стипендия в City College University of Sheffield! Включи се в предизвикателството на WishBOX и списание Образование и специализация в чужбина! Честито на Теодора Иванова, Диана Атанасова и Деница Дянкова, които спечелиха годишни абонаменти за списанието!

3. Запиши се в лятната академия на "Заедно в час" за едно смислено и забавно лято!

4. Ако искаш да получиш 10% отстъпка от тест за кариерно ориентиране от Елемарк - попълни тази анкета. Честито и на Симона Шиндарска, която спечели безплатен тест!

5. Научи повече за Американския университет в Благоевград и се регистрирай за безплатен SAT до 17-ти юли.

6. Разгледай сайтовете и на другите ни приятели, които ни бяха на гости, за да научиш повече за кариерното ориентиране, образованието в чужбина и още: ИнтегралИнститут ФортедоПолитроникТук-ТамЕдланта

7. Не забравяй да използваш картата си за отстъпка от Aladin Foods! Спечелилият колонка е Rossen Simpson, който може да си я получи като пише на лично съобщение във фейсбук страницата на Aladin Foods.

8. Включи се към Софийски Ученически Съвет и участвай в Обучение по ученическо самоуправление на 26 и 27 юни, подкрепи клуб (не)Възможно е!, участвай в Международната награда на херцога на Единбург, разгледай сайта на Никола Янев - entrepreneur.bg, научи се да дебатираш с Асоциация Дебати, разбери повече за Мегафон, НМД и техния Бележник, запознай се с ментор от чуждестранен университет в Study Mentors, гледай представление на ШиЗи Про или се запиши на техен курс по импровизационен театър, танцувай със Здравко Костадинов и Groovez, стани изпълнител с Училище за певци "D Stars", забавлявай се с Емил Конрад!

8. Бъди доброволец в свoбодното си време и помагай на смислени каузи с Тime Heroes.


Благодарим много на HenkelHarmonicaOrange centerPhoto KingNaturehood Mediabetahaus, НДК, Алекс, Валя и десетките ни доброволци за подкрепата!За нас беше удоволствие! :)
Екипът на "Аз, ученикът" 
Ели, Мира, Роси, Васи, Еми, Теди