ВходНай-популярният влогър в България ще участва на най-готиното събитие тази година - "Аз,ученикът"!Публикувано на: 05.06.2014

Автор: Росица Митрева

 

 

Най-готиното събитие наближава, а на него ще участва най-готиният влогър в България! Емил Конрад

 

Имах удоволствието да поговоря с Емо покрай организацията на събитието и мога да потвърдя, че той наистина е много готин, забавен и много отговорен човек. Ако не си чувал за него, Емо е на 25 години и прави клипове, които качва във vbox7 и youtube. Те са на български език и са на различни теми, които вълнуват както него, така и голяма част от нас, а най-вероятно и теб самия. Макар да е завършил  „Международни отношения”, заниманията му сега нямат нищо общо със специалността. До момента, Емил има над 83 000 абонирали се потребители за канала си в youtube!

 

Мислих много, но никой не може да ти представи и опише Емо по-добре от самия него. На "Аз, ученикът" той ще ти разкаже повече за това как е успял да превърне хобито си в професия и какво е най - важно за него. Ще ти сподели и за удоволствието в това сам да определяш работното си време и възможността да разнообразяваш това, което правиш по всевъзможни начини. Той ще ти разкаже за това, което прави, за проектите си, за целите си и сбъднатите или не мечти. Заедно с него, ние искаме да те вдъхновим!

 

Ела в събота и научи повече за Емил Конрад като ще имаш възможността и да му зададеш въпроси за това, което те вълнува.

 

Ако още не си гледал негови клипчета и не си абониран, може да го направиш тук - http://www.youtube.com/EmilConrad !

 

WishBOX - Мечти в действие!