ВходЗапознай се с артистите на сцената на "Аз,ученикът"Публикувано на: 03.06.2014

Автор: Василена Василева

 

Броени дни остават до най-якото събитие за тийнейджъри "Аз, ученикът", регистрира ли се вече? Ако не си, все още не е късно!

Представихме ти лекторите, също така и организациите, с които ще можеш да се запознаеш. Сега е време да се запознаеш и с артистите, които ще се погрижат сцената да не "изстива" в отсъствието на лекторите.

 

Ето ги и тях:

 

   GROOVEZ


 Невероятните танцьори от Groovez и тази година ще разтърсят сцената със страхотно изпълнение!

Невероятните танцьори от Groovez и тази година ще разтърсят сцената със страхотно изпълнение! - See more at: http://wishbox.org/AzUchenik#sthash.YapYJ79m.dpuf

 

 

 

 

 

МАРИО ГЪЛЪБОВ

    

Марио Гълъбов е (висок!) човек с много интереси, който ще ви запознае с beatbox-а и някои от неговите особености. Имал е честта да се запознае с Reeps One - най-добрия британски beatboxer, с Babeli - немски шампион по beatbox и K.I.M. - френски шампион по beatbox 2011, що се отнася до границите на България - с Печенката и Скилър.Освен това, Марио се занимава с актьорско майсторство и една от основните му цели сега е да го приемат в НАТФИЗ. Той обича и да танцува, като досега е пробвал народни танци, модерен балет, хип-хоп и попинг. Марио може много неща - може да начертае блок схема на MOS транзистор, може да прави неща, които всички да разберем, а може и да ни научи на нещо ново. 

 

 

 

 

 

 

МАДЕЙРА АКУСТИК 

    

Мадейра изпълнявят авторска музика, но свирят и фънк, джаз, суинг, латино. Андре Пирес Коста (Португалия) и Божидар Стоичков (България) се запознават в средата на септември и само няколко такта по-късно Божидар кани Андре да свирят заедно. Андре свири на китара и е вокал на групата, а Божидар е познат със своя кахон - вълшебната кутия, която ражда най-разнообразни звуци изпод магичните му ръце. Ела на събитието и ще имаш шанса да чуеш уникалната им музика, а и да прихванеш някоя от заразните им усмивки! 

 

 

 

ТЕОДОР БУРКХАРДТ

     

Теодор Буркхардт, наричан от приятелите си Тео, е едва на 14 години, но вече прави сериозна заявка за присъствието си на световната музикална сцена с участието си в "Гласът на Германия" за деца. Роден е през 1999 г. в Бейрут, Ливан,  а във вените му тече българска и немска кръв. Вече от седем години се обучава от Даниела Станкова от Училище за певци "D Stars" и участието му в световния формат е без капка притеснение и суета. Тео ще изпълни две страхотни парчета и очакваме с нетърпение да дойдеш да го гледаш!

 

 

 

 

 

 

 

Очакваме те!

 

WishBOX - Мечти в действие!

ТЕОДОР БУРКХАРДТ 

 

Теодор Буркхардт, наричан от приятелите си Тео, е едва на 14 години, но вече прави сериозна заявка за присъствието си на световната музикална сцена с участието си в "Гласът на Германия" за деца. Роден е през 1999 г. в Бейрут, Ливан,  а във вените му тече българска и немска кръв. Вече от седем години се обучава от Даниела Станкова от Училище за певци "D Stars" и участието му в световния формат е без капка притеснение и суета. Тео ще изпълни две страхотни парчета и очакваме с нетърпение да дойдеш да го гледаш!

- See more at: http://wishbox.org/AzUchenik#sthash.YapYJ79m.dpuf