ВходНай-новият хит при татуировките - 3-D татусПубликувано на: 31.05.2014

Днес реших да те запозная с едно изкуство, което съм сигурен, че добре познаваш. Татуирането. Може би имаш татус или пък твой приятел има. А може би имаш тайно скрит някъде буркан, на който пише "Пари за татуировка". Е, ако все още нямаш можеш да прочетеш следните редове и току-виж съм ти бил полезен.

Татуировките, така наречените рисунки върху кожа са едно от най-старите изкуства. То започва още в древността, когато хората са рисували върху кожата си поради различни причини. На някои географски ширини са ги използвали като знак за пораставането на на момчетата в мъже. На други места пък се използват като част от сватбеният ритуал или като принадлежност към дадена група хора.

3-D или реалистичният вид татуировки е един от най-новите хитове в тази област. Той представлява рисуване на различни неща, които на пръв поглед изглеждат като истински. Различното в този стил е, че няма "най-добър в него", а всеки може да го нарисува. Тук се набляга главно на предварително подготвената скица. Както всичко, така и това си има различни видове, най-често срещаните са:

Разкъсана кожа:Същият ефект използват и за надписи или други странни неща:Био механика:Също популярно е да си се татуират и реалистични животни:Ето това е най-скорошното събитие, на което може да видите как се правят татуировки от най-добрите татуисти в България! Това ще се проведе на 7-8 в София.

 WishBOX - Мечти в действие!