ВходНикола Янев ще е един от участниците на "Аз, ученикът"Публикувано на: 30.05.2014

Автор: Росица Митрева 

 

Като част от прекрасния доброволчески екип на Wishbox, организирам събитието ни „Аз, ученикът”, което ще се проведе на 7-ми юни от 12:30 в кино Люмиер. Покрай организацията и екшъна се запознах с много готини и интересни хора. Днес ще ти разкажа за един от тях. Представям ти едно много вълнуващо момче, с което ще имаш възможността да се срещнеш, когато ни посетиш на събитието - Никола Янев.

 

Никола е 20-годишен стартъп ентусиаст, който обича стартиращи компании, вълнуващи пътувания, иновативни хора и големи събития, но интересите му се простират много по-далече. Никола е стартирал първия си бизнес когато е бил само на 15. Близо две години и половина се е занимавал с правене на графити и казва, че те са го променели много. Бил е президент на България за един ден, и е обявен за „Един между равни” в класацията 40 на най-вдъхновяващите българи на възраст под 40 години!

 

Никола обича да прави много неща – да спортува, да живее здравословно, да пътува и опознава нови хора и култури и да чете книги. Като говорим за спорт, Ники ходи на голф, йога, фитнес, плува и обича да тича. Другите му любими неща включват да се среща с по-опитни от него хора, да създава бизнес предприятия в сфeрите, които го вълнуват, и да пише за предприемачеството, бизнеса, личностното развитие и още много теми. И като стана дума, Никола Янев е създателят Entrepreneur.bg , българско онлайн издание за предприемачите и техните стартиращи бизнеси. Там можеш да прочетеш най-различни статии, интервюта, новини и съвети по темата.

 

Заинтригува ли те нещо? А ако ти кажа, че това не е всичко? Ела на 7-ми юни и се срещни с Никола. Обещавам ти, че той има какво да ти каже! 

 

Очакваме те на 7 юни 2014 г. в зала Люмиер от 12:30 часа.

 WishBOX - Мечти в действие!