ВходДа помогнем на българските момичета да водят!Публикувано на: 26.05.2014

Автор: Тони Кунчев

 

Ние в екипът на WishBOX не сме сами в задачата си да помогнем на младите в България по пътя към успеха. Затова всеки път, когато попаднем на страхотна кауза с подобни на нашите интереси, нейното подпомагане се превръща в наша задача. Сдружението Girls Leading Our World (GLOW) несъмнено заслужава твоето внимание и се надяваме да дадеш едно рамо!

 

Сдружение "GLOW" кани всички, които познават момиче на възраст между 14 и 18 години с отлични резултати и постижения в и извън училище, да я номинират за участие в международна Лидерска академия "GLOW". Академията ще се проведе между 10 и 17 август 2014 г. във Велико Търново и представлява образувателен курс, насочен към насърчаване израстването на младите жени, изграждането на лидерски качества, умения за вземане на решения, поставяне на цели и комуникативност. Провежда се изцяло на английски език със съдействието на преподаватели от Щатския университет на Западен Кънектикът. Сдружението поема всички разходи на избраните участнички за настанавяне, храна и материали за работа по време на обучението. Повече информация за самата Академия и организацията на събитието можеш да намериш на официалния сайт на Сдружение "ГЛОУ" - www.bgglow.com

 

Помисли си – познаваш ли някое момиче на възраст между 14 и 18 години, което се справя страхотно в училищеи извън него? Ако се сещащ за някоя твоя приятелка, номинирай я чрез електронната форма на уебсайта на сдружението и тя ще получи покана за кандидатстване, но побързай – срокът е до 30-ти май!

 

Имаш шанса да помогнеш на момичетата на GLOW да се превърнат в жените-лидери, от които целият свят се нуждае.

Сбъдни нечия мечта!

 

 

 WishBOX - Мечти в действие!