ВходПодкрепи WishBOX в Ятото - щедрата социална мрежа!Публикувано на: 28.04.2014

Автор: Росица Митрева

 

Регистрирай се в Ятото, подкрепи каузата или каузите, които искаш, събери билети за участие и спечели 15 хиляди лева за теб, твоите приятели и твоите каузи.  Грабнах ли ти вниманието? Сега разбери как точно става това.

 

Сайтът е лесен за използване и самият той е една много добра кауза. Да станеш част от нея е лесно, просто следвай тези лесни стъпки.

 

1. Регистрирай се на сайта – www.yatoto.com

Попълниш внимателно всички полета, за да можеш да получиш наградата си ако спечелиш.

 

2. Подкрепи каузите, които искаш

Ако ти спечелиш, твоите каузи си разделят 5000 лева от твоята награда. WishBOX може да подкрепиш тук

 

3. Публикувай си статус

Всеки ден можеш да публикуваш статус като довършваш фразата "Днес съм щастлив/а, защото..." и в замяна на това печелиш билет. Всеки билет увеличава шанса ти да бъдеш изтеглен в края на месеца и да спечелиш наградата. А да ти кажа е и много полезно и изключително приятно това да успяваш да намериш нещо, за което да си щастлив всеки ден.

 

4. Разгледай реклама

Има реклами, които ако гледаш за определено време, печелиш билет. На ден имаш определен брой рeклами за гледане и можеш да получиш толкова билети, колкото са рекламите!

 

5. Покани нов потребител

Имаш твой личен уникален линк, чрез който можеш да каниш нови потребители. За всеки човек, който се регистрира през твоя линк, ти получаваш още един билет.

 

6. Добави приятели

Ако имаш 10 или повече приятели в Ятото (но най-много 500) и спечелиш, те ще си разделят на равни части другите 5 000лв. от твоята награда! Ако нямаш над 10 приятели, сумата се натрупва към следващата награда.

 

7. Спечели НАГРАДАТА! 

Наградата в момента е 15 000 лева. 5 000 лева за теб - победителя, 5 000 лева разделени между приятелите ти и 5 000 лева разделени между каузите, които си подкрепил.

 

 

А какви са каузите в Ятото?

Те са български, неправителствени организации, които участват, за да набират средства за реализиране на своята мисия. От скоро и WishBOX е в списъка от каузи на Ятото, за което сме много благодарни!

 

 

Източник: yatoto.com

 

Започни деня си позитивно в Ятото! Сподели с приятели! Подкрепи ни!

WishBOX - Мечти в действие!