ВходИдеи за забавна срещаПубликувано на: 12.04.2014

Автор: Пирина Касапинова

 

Вечеря на свещи? О, не. Можеш да бъдеш много по-забавен и интересен от това. Креативните срещи мога да бъдат от голяма помощ при създаването на здрава връзка с партньора. Когато се забавляваш с човека, когото обичаш, дори проблемите ви се решават далеч по-лесно.

 

Подбрахме за теб няколко идеи за една по-различна среща. Избери си и изпробвай една още този уикенд.

 

1. Изненадайте се един друг с приятна музика

Разгледайте заедно някой сайт за концерти на живо, изберете изпълнител, който никой от двама ви не е чувал до момента и отидете да го чуете. Може да откриете нова любима банда, а дори и да не ви хареса, все пак това ще остане едно приключение.

 

2. Направете си една неимоверно дълга, еднопосочна разходка

Изберете ден, в който и двамата сте достатъчно свободни, за да не гледате часовниците си. Прекосете някои от кварталите, в които не сте имали възможност да се разходите до момента. Спрете за кафе, а после продължете – право напред! Изберете си някое привлекателно място за обяд, разгледайте локалните магазини и после...си хванете такси наобратно.

 

3. Поставете си по една отделна задача, за да си подсигурите незабравима вечер

Нека единият от вас организира вечерята, а другият забавлението. Театър, кино, кънки, а после някой хубав ресторант или локален бар. Едновременно ще се изненадате, ще си изкарате приятно и ще научите по нещо един за друг със сигурност.

 

4. Направете си крепост

Използвайте фотьойлите и столовете в хола, вземете едно одеало и си направете собствено кътче, където можете да вечеряте под светлината на окаченото на тавана фенерче.

 

5. Направете си огромна вечеря на различни места

Хапнете разядката на едно място, супата на друго, салатата на трето. Продължете с основното на четвърто място, изберете си десерт от менюто на следващия ресторант и по някое питие на крайната ви дестинация.

 

6. Опитайте нещо, което никой от вас не е опитвал

Салса? Уроци по поезия? Екстремно катерене? Може да бъде всичко, а идеята е, че посвещавате първото си преживяване в (може би?) новото ви хоби на човека до вас и е приятно и за двамата.

 

7. Вземете си сладолед

Само че един на друг. Изберете какви вкусове да смесите и с какъв топинг да залеете. После поднесете своя шедьовър на половинката си.

 

8. Направете си „културна“ среща

Проучете кои от галериите и музеите в града ви са отворени и отидете да ги разгледате заедно. Отворена лекция, четене на поезия или представяне на някоя нова книга от автора й също би се отразило освежаващо на всяка връзка.

 

9. Преиграйте първата си среща

Подобна постановка може да бъде забавна по всяко време на връзката. Все пак всеки си спомня с умиление за първите моменти заедно. А защо да не ги преживеете отново? Зависи само и единствено от вас.

 

10. Преструвайте се на туристи

Оборудвайте се с карта и фотоапарат, облечете най-цветните си дрехи и посетете всичките забележителности във вашия град. Направете си снимки – задължително! Не само, че ще си подсигурите огромно приключение, но и много ще се забавлявате!

 

 

WishBOX - Мечти в действие!