ВходНай-добрите швейцарски университети с безплатни презентации в София и ВарнаПубликувано на: 07.04.2014

Автор: Росица Митрева

 

Най-добрите световни университети по туризъм, хотелиерство и ресторантьорство Laureate Hospitality Education ще се представят в България за първи път! Срещни се с тях в Grand Hotel Sofia на 10ти април от 18 часа и във Варна на 12 април!

 

Присъствай и научи повече за учебните програми, студентския живот, възможности за стажове в целия свят и реализиране на успешна кариера. Ще получиш допълнителна информация и за стипендията в размер на 30 000 ЕВРО за целия период на обучение на един български студент, за която можеш да кандидатстваш с есе!   Нужно е само да се регистрираш тук.

 

Laureate Hospitality Education съчетава четири водещи световни образователни институции:

 

· Glion Institute of Higher Education с кампуси в Швейцария и Великобритания;

· Les Roches International School of Hotel Management, намиращ се в Швейцария, Испания и Китай;

· Kendall College в САЩ;

· Blue Mountains International School of Hotel Management в Австралия.

 

 

Веригата обединява образование в световните водещи сектори – Бизнес и мениджмънт, Финанси и финансов мениджмънт, Хотелиерски мениджмънт и ресторантьорство, Мениджмънт на събития, Голф и уелнес Туризъм и много други. Обучението съчетава теорията с практиката като студентите имат възможността да се включат в много стажантси програми. Ключов елемент, който отличава Les Roches и Glion от повечето други швейцарски училища в сферата, е акредитацията им на университетско равнище от организацията, която акредитира училищата от Бръшляновата лига в САЩ, а именно NEASC.Glion и Les Roches са класирани в топ 3 в света според официалната система TNS Global, в областта на образованието в хотелиерската индустрия!

 

Местата са ограничени, регистрирай се сега – тук.

 

За повече информация и организиране на лични интервюта, можете да се обърнете към официалния представител за България – Полина Павлова - Polina.Pavlova@laureatehospitality.com.

Тел: +359 (0) 894 46 76 76 

 

Снимка: Кадър от новия филм на Уес Андерсън - The Grand Budapest Hotel.

 

 

WishBOX - Мечти в действие!