ВходУчаствай в курс, организиран от WishBOX!Публикувано на: 21.03.2014

Здравей!

 

WishBOX има една много специална покана за теб! Ако си ученик между 8-ми и 12-ти клас, ти предлагаме да се включиш в безплатен 3-месечен курс „Моята професия като призвание”, с най-готиния екип - този на WishBOX, разбира се. :)

 

Курсът ще се проведе между 26-ти март и 25-ти юни, всяка сряда от 17:30 до 19 часа. Мястото е едно от най-шарените и готини в София – Betahaus, което се намира в кв. Лозенец на ул. Крум Попов 56-58 и в което ще попаднеш на много интересни хора, иновативни проекти, джаги и тенис на маса.

 

В приключението, което сме ти подготвили, ти ще си Пътешественик – изследовател. Ще тръгнем заедно към „долината на себепознанието“, където ще опознаеш своите силни страни, интереси и стремежи. След това ще отидем в „Царството на професиите“, където ще ти помогнем да разбереш кои са съвременните професии и какво всъщност представляват те. За финал, заедно ще начертаем следващите стъпки към твоето образование/професия и ще ти дадем практически насоки как да изкачиш стъпалата към тях. (Ще имаш страхотно CV, ще знаеш как да пишеш мотивационно писмо и няма повече да те е страх от интервюта!)

 

Курсът е интерактивен, забавен, иновативен. Тук няма учебници - ще се учиш единствено от собствените си приключения и преживявания. Ще е вълнуващо и полезно, а крайната цел е изборът на най-подходящата за теб професия!

 

За да заявиш участие, напиши ни кратък мейл на hello@wishbox.org, в който ни казваш защо искаш да участваш в този курс. 

 

Нямаме търпение да се запознаем с теб!

 

WishBOX - Мечти в действие!