ВходНе изпускай дните на кариерата тази сряда в НДК и след това из страната!Публикувано на: 18.03.2014

Не пропускай да посетиш Национални дни на кариерата в НДК утре - 19-ти март!

 

Самите ние се разходихме там днес и ти обещаваме, че има какво да научиш. На изложението участват над 100 компании от най-разнообразни сфери както и организации и институции, които предлагат възможности за студенти.

 

Основната цел на форума е студентите и младите специалисти да открият нови възможности за професионална реализация, а работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти и служители. Приоритет на „Национални дни на кариерата” е популяризирането на летните стажове за студенти, като алтернативна форма на обучение и подготовка за бъдеща професионална реализация. Същевременно компаниите, наели стажанти, имат възможността да ги обучат и подготвят за бъдещи свои служители, което улеснява целия процес на планиране, подбор и обучение на персонала.

 

Изложението е една прекрасна възможност да получиш обратна връзка за CV-то си, да се поупражниш във воденето на разговори с хора, които потенциално биха те интерюирали при кандидатстване за работа, да се запознаеш със стажантските програми и програмите за професионално развитие на компаниите в България и, разбира се, да си намериш стаж или работа!

 

В предстоящите седмици форумът продължава обиколка из страната:

 

25 Март 2014 Варна галерия „Графит"
27 Март 2014 Велико Търново Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”,
пети корпус
1 Април 2014 Русе Русенски университет „Ангел Кънчев”
3 Април 2014 Свищов Стопанска академия „Д. А. Ценов”
8 Април 2014 Пловдив Пловдивски Панаир, Конгресен Център
10 Април 2014 Бургас Бургаски свободен университет

 

WishBOX - Мечти в действие